Utlånssentral

Gratis utlån av sports- og fritidsutstyr. Dyrøy frivilligsentral vil bidra til at alle skal ha mulighet til å prøve ut sports- og fritidsutstyr uten å behøve og eie eget utstyr. Sjekk ut vårt utvalg.


På utstyrssentralen har vi solide sports- og fritidsutstyr som du kan låne gratis. Vi vil prøve å ha utstyr som er aktuelt for både barn, unge og voksne. 

Utstyrssentralen er i aktivitetshuset og utlån/retur foregår via Dyrøy folkebibliotek. Du vil finne både nytt og brukt utstyr. 


* utlån *gjenbruk *bærekraft


Utstyr du kan låne: 

Skøyter (str. 26 - 37)

Slalåmski, sko str.  

Hjelmer

Sitteunderlag

Stiga rattkjelker



Utlånstider

Bibliotekets åpningstider:

11:00-19:00 tirsdag
10:00-16:00 onsdag
11:00-15:00 lørdag


Kontaktinformasjon

Tlf.: 40035275 

Biblioteket@dyroy.kommune.no


Utlånsregler

Alt utstyr lånes gratis. Du kan låne utstyret i opptil en uke. Utstyr kan ikke forhåndsreserveres. Barn/unge under 18 år må komme sammen med foresatte for å låne utstyr (signatur). Utstyret du låner må returneres tilbake i samme tilstand som ved utlån. Alt av utstyr skal være rengjort før tilbakelevering. Det skal gis beskjed dersom noe er ødelagt eller dårlig. Leietaker er erstatningsansvarlig ved skade ved skadet/ødelagt utstyr. Utleier står ikke ansvarlig ved skade på personer som leier utstyr. Utstyr skal leveres personlig i bibliotekets åpningstider. 

Har DU utstyr som ikke blir brukt, men er i god stand tar vi gjerne i mot dette. 

Ta kontakt med oss. 

2024 © Dyrøy Frivilligsentral